Thursday, 22 November 2012

RuNn!Ng M@n!!

okey kita borak2 jom!!kita berhenti jap pasai 5S
hari ini saya citer pasal.....Runn!ng M@n

Ni mesti ramai yang tahu kan....cerita ni selalu popular.....kalau sesipa yang tidak tahu dan mempunyai Sone(saluran 393),buka la!!!!rugi siapa yang x tengok........

*saluran 393(ada beyond tau!!)
*hari jumaat
*jam 11:50 yer!!

cerita ni sebenar dalam kategori("urban variety show") iaitu terdiri 8 orang  iaitu


                                                           *kwangsoo
                                                           *jong kook
                                                           *jaesuk
                                                           *jihyo
                                                           *joongki
                                                           *seok-jin
                                                           *haha(haroro)
                                                           *gary

                                                           dah tahu bukan??

cerita ni diketagori(urban variety show)
*mahu lagi(carilah sendiri)......^_^
saya nak memperkenal artis2 korea yang join dalam running man.....^_^




Ini song joong ki

Hencem x???Klo encem follow ler

Dia ni sekejap je dalam running man....dia keluar dalam running man untuk sambung menjadi pelakon....siapa yang pernah tengok "Deep Root Tree"mesti korang tau kan...
*mesti korang x perasan kan*
ermm sampai sini saja kita berbual pasal joong ki......kalau minat dia telefon la dia
*kalau ada ler...


H@H@(haroro)

Nak tahu kenapa saya letak gambar haha ngan pororo....
cer tengok betol2..samer kan...dalam running man dia ni pengkhianat sama dengan kwang soo...             (mahu mengenalinya???)
okey bulan disember 2012...dia akan berkawin dengan byul(mahu gambarnya...kenalah cari sendiri....haha)
dalam running man juga dia sangat kelakar jadi tengoklah yer!!!

                                                          INI DIA Kim Jong Kook!!
                                     
                                   Okey ni yang dinanti...sparta kook!!!......siapa yang kenal mesti minat giler kan???
                                   lagipun dia ni kategori harimau!!!hahaha......dia garang sampai artis jemputan takut 
                                   dengan dia....lawak giler.....jadi teruskan menonton...
                                    *lagu pertamanya loveable...tengoklah kat youtube...mesti x caya yang sekarang
                                        dan yang sekarang....^_^

lee kwang soo

Ini dia lee kwang soo!!!
Dia kawan ngan haha*tapi!!!!!lagilah teruk.....memang pekhianat tul!!!
tapi kalau ngan jong kook....kena dia....takot dia....tapi skang kurang sket...
siapa yang ada KBSworld saluran*warhhh x ingat...jadi carilah ye yang saya ingat yang HD sahaja iaitu (392)...
    Iaitu citer The Innocent Man tapi pelakon tambahan....ciannye...haha XD
 dahlah pasai dia ni....
kita sambung orang yang len eh.....

 Song Ji hyo
seorang perempuan yang berani dan hanya seorang perempuan dalam running man.....tapi ganas...
bila dia marah jer mesti keluar lagu Angry Birds...
Dia ni juga dulu couple ngan Kang Gary tapi skang jadi EX..sekarang gary mahu ngan dia 
ni balik...^_^

Ni pulak pasangannya 


Haaaaa....Inilah couple jihyo..dia pandai Rap...kelakar.....
hrmmmm.....x tahu byklah pasai dia ni...
carilah yer
 mahu sambung ngan orang len plak...nak abiskan....

 
Jee seok jin

ni dah kategori "pakcik"dah...
Dia selalu kalah x pernah mng...biasa arh dah tua
dia selalu first yang kene tarik tag nama dan berkata"game start"

dan ni yang last
Yoo Jae suk
Dia juga kategori"uncle"tapi selu menang bukan cam seok jin tu.
hrmmmm......dia dah kawen....
dahlah....penat plak....


okey sampai disini sahaja yer...klo ada salah tulis kat shoutbox tu
oke???download lah...


please follow my blog please...^_^

 

   
 
 



1 comment: